Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset


naturpasset

Naturpasset  2016

 
Naturpasset är ett perfekt motionssätt som passar de flesta och står för en härlig upplevelse med kartan i hand. Det är kartan som är ditt "pass" till naturen och orienteringskontrollerna.

I år har vi i OK Österåker lagt naturpasskontroller i ett delvis nytt område från Domarudden och nordost mot Skiren och Åsättra motorcrossbana. Det är fin natur och nyritad karta på östra delen. Där är även 15 st kontroller försedda med reflexrulle för dem som gillar nattorientering.

Vi bifogar som vanligt ett blad med kontrollangivelser i klartext. Det finns både lätta och svåra kontrollpunkter. Du kan besöka kontrollerna när du vill, hur ofta du vill, ensam eller tillsammans med familjen eller någon kompis. Det finns ingen tidtagning. Du visar att du besökt kontrollerna genom att fylla i bokstäver på startkortet.

Kontrollerna sitter ute från 1 maj till 31 oktober.


Delta i Naturpassets tävling 2016! Besök kontrollerna, skriv in kontrollkoderna och i en enda mening, ge det bästa tipset på hur orientering kan bidra till att integrera fler nyanlända i det svenska samhället! Då har du chansen att vinna ett presentkort på en weekend för två personer på valfritt Scandic-hotell i Norden. Allt i samarbete med Svenska Orienteringsförbundet (SOFT). En jury på SOFT utser vinnarna som presenteras på naturpasset.se vecka 50. Allt enligt lotteriinspektionens regler. 

Läs mer på www.naturpasset.se

 

Vi lottar även ut priser lokalt i vårt eget område!

Naturpasset finns att köpa på Domarudden, Team Sportia i Åkersberga Centrum, Turistbyrån i Åkersberga samt Hackstastugan, Pris 100:-/st.
 
Kontaktperson Ingalill Timgren
This is a mailto link

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:06
Skribent: Ingalill Timgren

Tävlingsanmälan - Eventor

EventorBanner178x42

 Stöd OK Österåker

 

ELITMILJÖSTHLMWWW2

 

 

Väder Åkersberga

 

Besökare sedan 15/10-11

Postadress:
OK Österåker - Orientering
Box 447
18426 Åkersberga

Besöksadress:
Malvavägen 42
18435 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info