Hoppa till sidans innehåll

50:e Österåkerskavlen 23 september 2017

2017-08-06 12:46
Nu är funktionärsrollerna till den 50:e Österåkerskavlen 23 september 2017 utskickade till alla medlemmar – alla behövs!
  • Uppdaterad: 2018-03-10 11:26

Alla medlemmar behövs som funktionärer denna dag för att arrangera en härlig stafett för de orienterande ungdomarna och medeldistans för HD21 och äldre. I år genomförs tävlingen vid Gumrarö.


I mailet kan du se vad just du har för uppgift. Kolla igenom hela dokumentet som är bifogat, vissa personer finns med på flera ställen då uppgifterna görs på olika tider.


Vad händer nu? Den som är huvudfunktionär för din funktion kommer inom kort att ta kontakt med dig om vilka tider som gäller, var ni ska samlas och närmare instruktioner om vad som behöver göras innan, under och efter tävlingen. Det är också huvudfunktionärerna ni kontaktar om ni har frågor som rör dessa saker.


Finns du inte med i dokumentet? Kontakta Karin Åhlén karin.ahlen(at)fok.se så löser vi det.


För er som är med för första gången vill vi säga att detta är ett arrangemang som är väldigt roligt att arrangera. Det har lång tradition och det brukar vara väldigt härlig stämning på plats. Passa på att vara med på denna dag!
Österåkerskavlen är ett av två arrangemang då OK Österåker behöver hjälp av alla medlemmar för att vara funktionärer (Österåkersmilen i Juni är den andra).


Alla funktionärer har en värdefull och viktigt roll för att arbeta för ett lyckat arrangemang för Stockholms (och resten av Sveriges ;) ) orienterande barn, ungdomar och vuxna!


Med Vänliga Hälsningar,
Karin Åhlén Tävlingsledare
Isabelle Sjöberg Tävlingsledare
William Erlandsson Ordförande
Gilla och sprid Österåkerskavlens facebooksida! 

Info om Österåkerskavlen 2017

Skribent: Isabelle Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

Tävlingsanmälan - Eventor

EventorBanner178x42

 Stöd OK Österåker

 

ELITMILJÖSTHLMWWW2

 

 

Väder Åkersberga

 

Besökare sedan 15/10-11

Postadress:
OK Österåker - Orientering
Box 447
18426 Åkersberga

Besöksadress:
Malvavägen 42
18435 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info