Hoppa till sidans innehåll

Tack alla funktionärer för den 50:e Österåkerskavlen

2017-09-25 14:46
Stort tack till alla ni funktionär för allt ert arbete med Österåkerskavlen 2017! Det blev en lyckad 50:e gång :D
  • Uppdaterad: 2018-03-10 11:26

103 lag tävlande i stafetten och 402 personer sprang medeldistansen. Detta var färre än de senaste åren, men med konkurrens med Lidingöloppet, Veteran-SM och vanliga SM så får vi vara nöjda. 

Segrare i stafetten var följande: D15-20 Attunda OK/Haninge SOK, H15-20 Katrineholms OK/OK Hammaren, D14 OK Ravinen, H14 IF Thor, D12 Attunda OK, H12 OK Linné, Inskolning Täby OK. Stort grattis till dem. 

I medeldistansen blev det delad seger i D21 mellan Maria Von Schmalensée, Attunda OK, och Tina Junegard, Tullinge SK. I H21 var det Leonas Mockunas, Hellas Orientering, som knep första platsen. 

En av höjdpunkterna för min del var när jag pratade med en av deltagarna i H80 klassen. Han började orientera 1953. När jag frågade hur det hade gått i skogen så sa han att han var väldigt nöjd med banan. ”Man var tvungen att vara med i huvudet hela tiden så det var roligt”. Hoppas ni också har några härliga minnen från dagen!

I år känns det som att allt gick väldigt bra! Vi blev lite oroliga när det har varit så regnigt i september om parkeringsytorna skulle hålla och framförallt in/utfarterna, men till och med det gick bra. Inte någon viltrapport heller vad jag fått veta… eller jo förresten två paddor på arenan som räddades undan och sedan såklart sorken Bosse som även fastnade på bild. 

Tänk vad fantastiskt och vad vi alla åstadkommit med ideella krafter! Som vanligt blir man väldigt stolt över att få vara en del av OK Österåker. Bra jobbat alla funktionärer utan er blir det ingen tävling! Hoppas ni nu får lugna dagar efter intensivt arbete med Österåkerskavlen.
 
Så här precis efter tävlingen brukar det finnas massa idéer och tankar hur man kan förbättra arrangemanget. Maila gärna feedback så att vi kan göra det ännu bättre nästa år! 

Gå in på facebook https://www.facebook.com/groups/OKOgrupp/ och frossa i bilder samt håll utkik i kanalen den närmaste tiden.

Med Vänlig Hälsning,
Tävlingsledarna Isabelle Sjöberg och Karin Åhlén

Skribent: Isabelle Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

Tävlingsanmälan - Eventor

EventorBanner178x42

 Stöd OK Österåker

 

ELITMILJÖSTHLMWWW2

 

 

Väder Åkersberga

 

Besökare sedan 15/10-11

Postadress:
OK Österåker - Orientering
Box 447
18426 Åkersberga

Besöksadress:
Malvavägen 42
18435 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info