Du som är intresserad av orientering är alltid välkommen till oss!

Kontakta oss gärna:

Ansvar Kontakt Telefon E-post
Medlemsansv. Anette Lantz 073-3935023 This is a mailto link
Barn/ungdomsansv. Karin Åhlén

Så här blir du medlem hos oss:

1. Betala in medlemsavgift enligt nedan.
  2. Fyll i dina personuppgifter i en medlemsansökan så att vi kan lägga in dig i medlemsregistret. Tänk på att fylla i en ansökan per person om du vill registera flera personer i ett familjemedlemskap.

Här fyller du i din medlemsansökan!

MEDLEMSAVGIFT 2022

För enskild medlem   400 kr

För familj                   800 kr

För stödmedlem  200 kr

Du betalar till klubbens bankgiro 5462-3566 eller via Swish till 123 067 06 20.
Uppge medlemstyp och vem/vilka personer som avses.

Glöm inte att nya medlemmar behöver fylla i en medlemsansökan.

I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring som ger försäkringsskydd under deltagande i tävlingar och träningsaktiviteter. Mer information hittar du här.

Sedan 2022 distribueras Orientering Stockholm digitalt, utan kostnad. Det är förbundets tidning (StOF-nytt) med tävlingsinbjudningar, information och reportage från Stockholmsdistriktet. Det går inte längre att teckna någon prenumeration av pappersutgåva.

TÄVLINGSTILLÄGG 2022

Alla medlemmar kan välja att betala tävlingstillägg. Klubben står då för startavgiften för alla tävlingar du deltar i.

Under 2022 ingår även alla s.k sommartävlingar (v.26-32) där högsta startavgift är 200kr per inviduell start enligt SOFTs riktlinjer.

Avgifter som inte ingår i tävlingstillägget är:

• Högre startavgift för efteranmälan
  • Ej start
  • Brickhyra
  • Arrangemang utanför Sveriges gränser
  • Speciella tävlingar med högre startavgift (exvis O-Ringen)

Tävlingstillägget är:

11-16 år      300 kr

17 år ->       800 kr

Med åldersgränserna menas att de gäller från och med 1:a Januari det året du fyller 11 år respektive 17 år. Barn under 11 år står klubben för tävlingsavgifter för.

Ange vilka personer du betalar Tävlingstillägg för.

Om du tävlar utan att betala tävlingstillägg, betalar du istället dina startavgifter efter information från kassören. Du kan betala in tävlingstillägg när som helst under året och klubben står då för startavgiften från och med det datum du betalt tävlingstillägg, dvs den är inte retroaktiv. Du står själv för startavgifter till dess att tävlingstillägget är inbetalt. Om tävlingstillägget är inbetalt senast den 31/3 gäller den dock för hela året, d.v.s. från 1 januari.

Vad är skillnaden mellan "Medlem" och "Stödmedlem"?

Uppdaterad: 27 FEB 2021 16:40 Skribent: Anette Lantz

Tävlingsanmälan - Eventor