Hoppa till sidans innehåll

Klädbeställning

08 MAR 2021 20:36
Det finns nu möjlighet att beställa kläder. Observera dock att vi behöver ha ett minsta antal om 5 st av respektive plagg för att kunna få iväg beställning. Får vi inte det så kommer beställning av plagg inte att kunna göras, tyvärr.
  • Skapad: 08 MAR 2021 20:36

Tyvärr har vi ingen provkollektion så att man prova storlekar, dock finns det tidigare beställda exemplar hos våra medlemmar. Så är man osäker kan man kolla om man kan få låna plagg av någon klubb-kompis för att prova. Det går också bra att följa Signs storlekstabeller – för mer info se https://www.signsport.se/content/27-storlekstabell

 

Nytt för året är mössa och buff i OKÖ design. Riktigt snygga!

 

Tävlingsblus ca 350 kr + frakt

Tävlingsblusen är av en modell som heter Vent och finns i Unisex-, eller women-modell. Vent är en tröja i dryform-material i fronten och med en nätrygg. Den har en sydd krage och dragkedja fram i halsen.

 

 

OL-byxa ¾ ca 300 kr + frakt

OL-byxan som går att beställa är baserad på leverantörens lagerbyxa, men med detaljer som matchar vår tävlingströja. Basen i byxan är svart med blå och gula detaljer. Vi får även vår logga på ena knäet. Den blå färgen matchar det blå på vår tröja.

Byxorna har ficka bak och har nätdetaljer.

 

Overall – Track suit S2 ca 1300 kr + frakt

Jacka och byxa är mycket lik det som vi har haft tidigare. På jacka stretchmaterial i sidorna och reflex på dragkedja. Två sidfickor framtill med dragkedja. Byxor med stretch baktill och fickor med dragkedja.

 

Väst Tunn ca 550 kr + frakt

En tunn - samma kvalitet som överdragsjacka/overalljacka.

 

Väst tjock ca 750 kr + frakt

 Samma skärning som den tunna västen - men materialet i denna är ett soft-shell-membran som står emot vatten och vind. Varm och skön! 

Storlekstabell i bilderna.

 

Buff ca 65 kr + frakt (vid minsta beställning om 10 st)

 

Mössa PRO – tunnare modell för tävling

Mössa S3 - som har tunt nätfoder på insidan. Den fungerar bra även till vardags och perfekt för vinter-träning osv.

Ca 150 kr/st + frakt (vid beställning av 10 stycken) 

Sista dag att beställa är den 21 mars 2021. Beställning görs helst på Facebook under inlägget där, men har du inte tillgång till Facebook så går det bra med ett mail till: This is a mailto link.

Efter att jag har gjort den slutliga beställningen så tar det ca 6 veckor innan kläderna är på plats. Därefter hämtar ni och betalar till mig via swish.


Skribent: Kristina Canow
E-post: Adressen Gömd

Tävlingsanmälan - Eventor

EventorBanner178x42

Postadress:
OK Österåker - Orientering
Box 447
18426 Åkersberga

Besöksadress:
Malvavägen 42
18435 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info