Hoppa till sidans innehåll

BUNG - Barn och Ungdom


DSC_0174WEB

Är du intresserad av att prova på orientering?

Vi tränar vanligtvis på torsdagar kl. 18.00 vid Hackstastugan, om inget annat anges i Kalendern. Ta för vana att kolla den senaste informationen där. Under årets ljusa månader tränar vi ofta i andra skogar runtomkring Åkersberga. 

Ta med kompass till träningen. Under den mörka säsongen även pannlampa, samt en varm jacka att dra över dig efter träningen, för att inte bli nedkyld.

Under de ljusa månaderna tränar vi orienteringsteknik på torsdagarna. Hela klubben tränar tillsammans, var och en på sin nivå. Banor och övningar av olika svårighetsgrad erbjuds.

Under de mörka månaderna satsar vi på fysträning. Även vid tuff väderlek har vi riktigt roligt tillsammans! Men se till att klä dig efter väder.

De äldre barnen kan även delta på klubbens löpträningar tillsammans med ÅSK på tisdagar. Se Kalendern.

Har du viss orienteringsvana sedan tidigare - eller har med dig en erfaren vuxen - kan du vanligtvis hoppa in närsomhelst under året.

Är du helt nybörjare är det bäst att komma med när vi har en nybörjarkurs. Hör gärna av dig med ditt namn och mejladress, så kontaktar vi dig när den kommer igång!

Vuxna måste räkna med att följa med sina barn på träningarna, åtminstone tills de är redo att springa själva i skogen. Som vuxen "skuggar" man sitt barn, dvs springer med/efter och är beredd att hjälpa om barnet behöver det.

Välkommen att höra av dig!

This is a mailto link

Uppdaterad: 26 NOV 2017 16:27

Tävlingsanmälan - Eventor

EventorBanner178x42

Postadress:
OK Österåker - Orientering
Box 447
18426 Åkersberga

Besöksadress:
Malvavägen 42
18435 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info