Hoppa till sidans innehåll

Träning


Nybörjare

Du som är nyfiken på och vill pröva på att orientera skall veta att vi inom OK Österåker har träning för alla åldrar på torsdagar kl 18:00. Där kommer du att träffa oss ledare som kommer att ta hand om dig. Som nybörjare får du lära dig grunderna i orientering. Du kommer att i små steg lära dig orienteringsmoment med karta och kompass. För barn och ungdomar är det bra om någon av dina föräldrar är med så att ni lär er tillsammans och som kan springa med dig i skogen.

 

Vi tar oss vidare

När grunden för orientering är lagd är det dags att prova på det mest spännande och roliga, dvs att tävla och åka på läger. Det finns jättemycket spännande att göra och i OK Österåker kommer du att få möjlighet att prova på allt detta.

 

Träningar

Information om våra träningar hittar du här på hemsidan i Kalendern. Ofta är det samling i Hackstastugan, men ibland andra platser också så ta för vana att kolla där.

 

Utrustning

Lämpliga skor, gärna orienteringsskor då du springer. Heltäckande klädsel av typ lätta träningskläder. Under vintern klär vi oss lite varmare så vi inte fryser. Kompass om du har, annars klarar du dig bra utan från början och kan skaffa en senare.

 

Vid träningstillfället

Kom i tid. Gärna några minuter innan träningen så att vi kan börja kl 18:00. Träningen ser lite olika ut från gång till gång. Det är löpning med eller utan karta.

 

Barn- och ungdomsledare

Vid träningarna går det bra att prata med vem som helst av oss. Om du vill maila går det bra att kontakta nedanstående:

This is a mailto link

Uppdaterad: 26 NOV 2017 20:14

Tävlingsanmälan - Eventor

EventorBanner178x42

Postadress:
OK Österåker - Orientering
Box 447
18426 Åkersberga

Besöksadress:
Malvavägen 42
18435 Åkersberga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info