Två OKÖ segrar i Ravinens trekvällars

  • 8 jul 2011

Penok och Alexandra stod båda som slutsegrare när OK Ravinens trekvällars avslutades. Flera andra bra prestationer kunde också noteras och dessutom var vi återigen fler än de senaste åren i deltagarantal.

Penok lämnade inget utrymme för konkurenterna utan tog raka segrar i H50 klassen där HP följde upp med en tredjeplats och Rontan med en 12e. Det kan bli en mycket intressant DM-kavle i höst för dessa gentlemen.

I D10 var det desto mer rafflande då Alexandra låg i knapp ledning efter både etapp 1 och 2 men en kostsam miss på tredje sista kontrollen kostade ledningen (allt enligt WinSplits). Dock kom en kontring med två raka sträcksegrar och efter målgång var segermarginalen "hela" 15 sekunder efter 77 minuters löpning.

Tobbe kom tvåa i H18 inte långt från segern och i H14 håller vi på att få ett väl sammansvetsat kavlelag i Albin, Ludwig och Johan. Dessa tre springer flitigt och även om det är en bit till de allra bästa så är det få Stockholmsklubbar som ställer upp tre lika hängivna killar i den här klassen.

Totalt sett var vi ca 25 Österåkrare varje kväll och det är dubbelt upp mot både 2010 och 2009.