Nyheter

Telefonen i Hackstastugan

  • 30 mar 2012

Vi har sagt upp det fasta nummer som gick till telefonen i Hackstastugan.

Anmälan till Rånäskavlen och Kolmårdskavlen

  • 27 mar 2012

Nu är det hög tid att anmäla sig till vårens kavlar. Rånäskavlen går av stapeln den 15/4 så anmälan måste ske snarast!

Teknikträningar i vår

  • 26 mar 2012

From torsdagen den 12 april kommer vi ha teknikträningar tillsammans med Täby, Vaxholm och Vallentuna-Össeby. Vi turas om att arrangera och det kommer vara olika övningar som presenteras i samband med träningen av arrangören. Generellt gäller svart färg men även en bana på röd/orange nivå kommer att finnas. Start mellan 18-19. Se kalendern för mer info!

10-MILA 2012 i Kvarn

  • 17 mar 2012

Förra året var en succe för oss alla i klubben, vad säger ni om att återuppta våra placeringar och finslipa dem ännu bättre i år? Då krävs det att så många som möjligt anmäler sig och ser till att kunna springa helgen 5-6 maj i Kvarn. Killar anmäler sig till Tomas A, ungdomar till Kalle/Niklas och damer till Alexandra.

Aktuell kul och viktig information

  • 15 mar 2012

Information om klubben, arrangemang och orienteringsvåren 2012. Viktig info om bl a Nedräkningen och pris till OKÖ!

Österåkersmilen - nu även på Facebook!

  • 6 mar 2012

Lagom till 25-årsjubileet har Österåkersmilen nu fått en egen Facebook-sida. Där kan man följa vad som händer inför loppet, som i år går av stapeln den 9 juni. In och Gilla!

10-MILA 2012 i Kvarn

  • 1 mar 2012

Förra året var en succe för oss alla i klubben, vad säger ni om att återuppta våra placeringar och finslipa dem ännu bättre i år? Då krävs det att så många som möjligt anmäler sig och ser till att kunna springa helgen 5-6 maj i Kvarn. Killar anämäler sig till Tomas A, ungdomar till Kalle/Niklas och damer till Alexandra.