Kläder och SI-pinnar

  • 12 okt 2012

Glöm inte att fylla i listan om ni vill köpa klubbkläder. Listan finns i Hackstastugan! Nu är vi över 10 st som har beställt overaller och därför ska vi snart skicka vår beställning. Om ni inte har fyllt i ännu så gör det innan den 31 oktober.

1. Vi skall göra en kompletteringsbeställning av klubboveraller

Priset är 1200:-- för vuxna och 700:-- för ungdom upp till 21 år (subventionerat av OKÖ).

Eftersom klubboverallen är ganska dyr så har vi inget lager. Därför är det viktigt för de som önskar nya overallen att skriva upp sig på listan i klubblokalen omgående. Det krävs ett minimiantal för att vi skall kunna beställa, därför kan vi inte beställa så ofta. Vi ska även köpa nya mössor. (Separat lista finns.)

Frågor? Ring eller maila Wicke på 08-540 623 64, pj.wikfors@gmail.com

 

2. Ullmax, bra underställ mm

Ullmaxprodukter finns för provning och beställning i Hackstastugan. Om man beställer genom OK Österåker så går en del av pengen till klubben utan att priset för den skull blir högre.

Ullmax

 

3. SI-pinnar finns för uthyrning

När det gäller SI-pinnar så har vi en hyrpool i klubben. Man kan få hyra en personlig SI-pinne på max ett år av klubben. Detta kostar 180:- och betalas när man får ut pinnen.
Efter max ett år bestämmer man sig för:

 

  1. Jag vill fortsätta att ha den här SI pinnen –
    Då betalar man färdigt, ytterligare 150:- och behåller samma nr som tidigare (praktiskt).

  2. Jag vill lämna åter SI-pinnen, då gör man det utan att betala något ytterligare. Har man dock förlorat pinnen får man betala de resterande 150:-.

  3. Om man vill lämna tillbaka pinnen tidigare än ett år får man INTE åter de 180:- (eller del av detta) som man betalt från början.

    Det är Cecilia Arvidson, cecilia@sjonara.se, som administrerar detta och det är till henne som ni ska maila om ni är intresserade.