Nedräkningen startar

  • 29 mar 2013

Tisdagen den 2 april startar Nedräkningen inför Österåkersmilen. Deltagare hittar information på http://www.österåkersmilen.se För OKÖs klubbmedlemmar (se mer):

http://www.österåkersmilen.se

Ni som normalt tränar på tisdagarna är såklart fortfarande välkomna även till detta. Ni väljer någon av de tre vuxengrupperna, och eftersom ni är mer rutinerade än övriga så är det bra att ni sprider ut er och ger tips och stöd till deltagarna (visa hur det går till, hur man ska tolka ledarens instruktioner).

 

ÖVRIGT VIKTIGT:

Lotta Sjöberg koordinerar OKÖs ledare. Kontakta henne enligt nedan på: info@okosteraker.se OCH cha.sjoberg@gmail.com

"Planeringen inför Österåkersmilen den 8 juni är i full gång och som vanligt startar allt med Nedräkningen.

Varje tisdag med start den 2 april blir det träning i Hacksta (dock ej den 30/4). Totalt 9 tillfällen.

För barn och ungdomar födda 97-07 startar träningen kl 18:00 och för vuxna (17 år och uppåt) fem minuter senare. Vi håller på till 19.15 när alla barn får avsluta med fika.

Under vårens tisdagar på Nedräkningen kommer vi att behöva många hjälpledareJ

Vänligen fyll i minst 3 tillfällen då du kan vara med som hjälpledare.Vi behöver all hjälp vi kan få så om du kan färre eller fler gånger så tackar vi för de gånger du kan.

Det är härlig stämning och mycket uppskattat av deltagarna = lätt och angenäm uppgiftJ 

Boka såklart även det första tillfället - tisdagen 2 april – så du kan komma och se hur det går till. Var träningsombytt och passa på att jogga en runda i sällskap med andra glada människor!

Vi behöver några ledare som kan ”vara där varje gång” (givetvis kommer det vara några tillfällen som du kanske missar...), De tillfällen då du ej är ledare är det givetvis kul om du istället är med och tränar i ”vuxengruppen” (gratis såklart)."