Frej

  • 7 jan 2015

Hej alla klubbmedlemmar i OK Österåker

Natten mot annandagen avled Frej Fernström efter en tids sjukdom.

Vi minns Frej som en varm och positiv person som alltid ställde upp!

Saknades det en ordförande till klubben, tävlingsledare till Österåkerskavlen, löpare till sistasträckan på 10-mila eller ordförande i stiftelsen Hackstastugan - vem ställde då upp om inte Frej.

 

Han var alltid nyfiken att testa nya saker.

I höstas arrangerade Haninge en MTB-orientering där Frej som enda OKÖ:are deltog. Det blev Frejs sista tävling.

 

Frej sprang gärna i skogen på tisdagarna när vi andra körde intervaller på gångvägarna. Då klippte Frej sönder reflexer och häftade upp dem på träden i skogen. Resultatet blev den 7 km långa Reflexrundan, som är mycket uppskattad och används flitigt av både OKÖ, ÅSK och Åkersberga Spring.

 

 

Frej skulle blivit 60 år den 26 januari.

 

 

Begravningen kommer att ske den 14 januari kl.14.00 i Österåkers kyrka där vi redan nu vet att ett stort antal klubbmedlemmar, arbetskamrater, skogskarlar och övriga vänner kommer att medverka.

(Klubben har ordnat blommor till begravningen, ett bidrag till Cancerfonden samt skickat blommor till Marie, Torbjörn och Harald.)

Det finns även en kondoleansbok i Hacksta som ni gärna får skriva i vid tillfälle.

 

Fonus

 

OK Österåker kommer att hedra Frej torsdagen den 15/1 klockan 18.15 genom att vi alla springer Frejs reflexbana (går att korta av) och därefter har en gemensam stund tillsammans med soppa och fika.

//HP, Cilla och Stefan

 

Minnesblad