Anmäl er till Nedräkningen

  • 3 mar 2015

Nu är det hög tid att anmäla er till Nedräkningen! Anmäl era barn och ni vuxna anmäler er som funktionärer!

Även fast det är ett tag kvar så är planeringen inför Österåkersmilen den 5 juni i full gång och som vanligt startar allt med Nedräkningen. Jag hoppas att du även i år vill vara med och hjälpa till på tisdagar.

Start den 7 april i Hacksta, totalt 9 tillfällen.

Vänligen fyll i de tillfällen som du kan vara med som hjälpledare, även i år gäller det att du som kan ställa upp minst 3 tillfällen kan träna i någon av vuxengrupperna de andra tillfällena.

Som vanligt är det härlig stämning och mycket uppskattat av deltagarn.

Vi behöver några ledare som kan ”vara där varje gång” (givetvis kommer det vara några tillfällen som du kanske missar...), Tisdagar:

7 april

14 april

21 april

28 april

5 maj

12 maj

19 maj

26 maj

2 juni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mejla Lotta Sjöberg, cha.sjoberg@gmail.com, de tillfällen du tror att du kan senast den 8 mars.

 

För barn medlemmar i OK Österåker gäller följande:

För barn och ungdomar födda 99-09 startar träningen kl 18:00 och för vuxna (17 år och uppåt) fem minuter senare. Vi håller på till 19.15 alla barn får avsluta med fika.

För Barn födda 2009 och upp till 12 år anmäler sig till nedräkningen via Österåkersmilens hemsida http://www.osterakersmilen.se och betalar. Inga undantag= får då vattenflaska, tröja och nummerlapp.

Ungdomar från 13 år och uppåt som vill springa Österåkersmilen och vara med på nedräkningen anmäler sig via Österåkersmilens hemsida http://www.osterakersmilen.se och betalar. får då vattenflaska, tröja och nummerlapp.

OBS! Platserna är begränsade så anmäl snarast!

Ungdomar från 13 år och uppåt som skall fortsätta på sin vanliga tisdagsträning, anmäler sig inte utan kommer ner som vanligt på tisdagsträningen, betatalar inget. Skall skriva upp sig i pärmen= ingen vattenflaska, tröja eller nummerlapp.

Med vänliga hälsningar

Lotta Sjöberg