NY Tävlingsblus

  • 4 jun 2010

Nu är det dags att köpa in fler tävlingsblusar. Jag har tagit på mig att fixa detta då jag har bra kontakt med Trimtex. En nylonblus samt en tight modell kallad Extremeblus samt långa och korta byxor ska tas fram.

Men för att vi ska hitta rätt design så måste alla som har förslag komma med detta. Annars lär blusarna se ut som ovan. Den nuvarande modellen med höjdkurvor är för otydlig så vi ska försöka få till en blus som syns på avstånd att det är en OKÖ löpare.

Men för att detta ska kunna ske så att alla blir mer eller mindre nöjda så behövs det förslag. Av alla förslag så tar vi ut 3 alternativ som vi sen beslutar om vilken vi ska ha. Kommer det inte in förslag så tar jag själv fram med hjälp av Trimtex 3 förslag som vi sen bestämmer om vilken vi ska ha.

Efter att ha pratat med flera av er i klubben så är alla överrens om att det ska vara en tydlig och stilren modell.

Så jag ber er som har förslag på modeller ge mig dessa på ett papper eller så skickar ni det till mig på tomas_albinsson@hotmail.com.

Planen är att dressen ska vara klar till 25-manna och för att det ska vara möjligt så ska Trimtex ha in slutgilltigt förslag 1 augusti.