Årets ungdomsledare Kalle Persson!

  • 2 apr 2011

Kalle Persson blev utsedd till årets ungdomsledare 2010 av StOF och föreningen Skogskarlarna. På StOF:s årsmöte den 21 mars 2011 fick Kalle Persson motta ”Ungdomsledarjackan”.

Kalle Persson har med stort engagemang gjort stora insatser i ungdomsverksamheten i OK Österåker. Många nya ungdomar har under 2010 börjat med orientering i OK Österåker. På hösten tog Kalle initiativet till och ledde genomförandet av en OL-skola som var mycket uppskattad. Fler ungdomar har också börjat tävla mycket tack vare Kalles engagemang. Vi hade många deltagare på ungdomsseriefinalen hösten 2010 och det gjorde att vi vann Årets Bubblare i Stockholms ungdomsorientering. Vi avancerade hela sex placeringar i sammandraget.

 

Kalle Persson blev utsedd till årets ungdomsledare 2010 och fick då motta Ungdomsledarjackan på årsmötet den 21 mars 2011. Ungdomsledarjackan har delats ut i 15 år och motiveringen lyder Till ledare som gjort stora framsteg med klubbens ungdomsarbete.

 

– Jättekul och hedrande, säger Kalle Persson. Detta måste ses som en stor uppmuntran till hela klubbens ungdomsverksamhet som just nu går som tåget. Under året var vi fler och fler ledare som kavlade upp ärmarna och åstadkom detta tillsammans och det var otroligt kul när barnen själva uppmärksammades redan i höstas på Ungdomsseriens final.

 

Klicka på länken och läs mer: http://www.orientering.se/Distriktssidor/StockholmsOrienteringsforbund/

 

Tips håll utkik i Kanalen!

 

Orientering Media Group

 

P.s. kolla in vår facebook grupp Kvalitetsträning med OK Österåker D.s.