Aktuell kul och viktig information

  • 15 mar 2012

Information om klubben, arrangemang och orienteringsvåren 2012. Viktig info om bl a Nedräkningen och pris till OKÖ!

 

Information om klubben, arrangemang och orienteringsvåren

 

Kul!

  • På StOFs årsmöte 5/3 fick OKÖ ta emot Luffarligans tillväxtpris: 6 000 kr för ”Bästa ungdomstillväxt 2011!”
  • Natt-KM den 20/3, anmäl er via Eventor i helgen. Mer info finns på hemsidan.
  • Vårpremiären närmar sig – den 1 april har Solna en tävling i Täby, nära och i trevlig terräng. Dax för anmälan via Eventor.

 

 

 

  • Påsklägret i Norrköping, som är för alla åldrar, har redan 35 anmälda och det är ”bara” 15 platser kvar. Först till kvarn! Mer info finns på hemsidan.

Tävlingar och träningar

Ett härligt program med träningar och tävlingar finns att välja mellan. Se den uppdaterade kalendern på vår hemsida: www.okosteraker.se, (vänstersidan). Generellt sett gällande träningar:

Tisdagar = Gruppträning med ledare: intervaller, löpskolning, spänst mm eller spring din egen runda. Passar äldre ungdomar till alerta pensionärer.

Torsdagar = Soppaträning för ALLA! För de unga arrangerad ol-träning, för de äldre valfri övning på eget initiativ. Vår och höst finns traditionell ol-teknikträning med grannklubbarna (svart svårighet).

Rekommenderade tävlingar finns i kalendern på hemsidan.

 

Österåkersmilen och Nedräkningen

Österåkersmilen den 9 juni: Då kommer ni att behövas som funktionärer! Info om det kommer – boka dagen redan nu. Följ oss på: www.österåkersmilen.se och glöm inte att ”Gilla” oss på Facebook.

 

Vara med på Nedräkningen/vara ledare – tisdagar 10 april till 5 juni – VIKTIGT!

De som vill vara med och träna som vanligt på tisdagar är fortsatt välkomna. Under nedräkningen startar vi dock redan 18:15! Detta passar de som brukar träna på tisdagarna och är 13 år eller äldre.

 

Medlemmar (17-99 år) kommer ibland att behöva vara hjälpledare under våren på tisdagar (det är härligt stämning där = ett kul uppdrag). De gånger ni inte behöver vara ledare kan ni vara med och träna. Mail om detta kommer separat.

 

De barn och ungdomar som vill vara med i någon barn/ungdomsgrupp på Nedräkningen måste anmäla sig den ordinarie vägen genom anmälningsformuläret på www.österåkersmilen.se. Det kostar 250 kr, men för det får man en tröja och start i Österåkersmilen mm. Observera att det finns ett anmälningstak för Nedräkningen. Först till kvarn!

 

UttagningsKommitté (s.k. UK) för stafetter

Uttagningskoordinering: Tomas Albinsson

 

Uttagningsansvariga

D/H upp till 16: Kalle Persson kallep.persson@googlemail.com 

Damer 17- 99: Alexandra Svanström alexandra.Svanstrom@astrazeneca.com

Herrar 17- 20: Anders Holmström anders.holmstrom@bostream.nu

Herrar 21- 44: Tomas Albinsson tomas_albinsson@hotmail.com

Herrar 45 - 64: Håkan Dahlbäck hp.dahlback@gmail.com

Herrar 65 - 99: Affe Persson persson.affe@telia.com

Berätta för dessa vilka staffeter ni är intresserade av att springa! Aktuella stafetter just nu: Kolmårdskavlen, Rånäs och 10-Mila.

 

Medlemsavgiften

Här en liten påminnelse om att betala in till klubben J Ni får ej längre något inbetalningskort hemskickat. Detaljer om detta hittar ni på hemsidan under: Om klubben/Medlemskap.

 

Unga ledare 2012/O-Ringen Academy

Sedan i höstas går Isabelle, Tobias A och Feline en projektinriktad ledarutbildning. Avslutning blir på O-ringen i Halmstad, (som f.ö. många OKÖ-are kommer att vara med på! J ). Projektet blir "skattjakten" för barn mellan 8-10 år i sommar.

 

Österåkerskavlen 29 september

Boka in detta i era kalendrar – då behöver vi många funktionärer!

 

Med vänlig hälsning
Styrelsen genom  Stefan, Ordförande OK Österåker