Naturpasset 2016

  • 10 maj 2016

I år har vi i OK Österåker lagt naturpasskontroller i ett delvis nytt område från Domarudden och nordost mot Skiren och Åsättra motorcrossbana.

Naturpasset är ett perfekt motionssätt som passar de flesta och innebär en härlig upplevelse med kartan i hand. Det är kartan som är ditt "pass" till naturen och orienteringskontrollerna. Naturpasset innebär en något större utmaning än Hittaut, men du tar ju kontrollerna i egen takt och kan välja hur många du ska ta vid respektive promenad/löprunda.

Om du gillar denna typ av utmaningar, då ska du definitivt bli medlem hos oss i OK Österåker! Här finns det goda möjligheter att fortsätta utvecklas och du får tillgång tlll massor av fina träningstillfällen runt om i vår vackra natur. Läs om medlemskap här.

I år erbjuder OK Österåker totalt 50 kontrollpunkter på en fin karta över Domarudden. Mapp med karta, informationsbrev och startkort finns att köpa i Domaruddens restaurang, på ICA Skånsta samt hos Åkersbro & Co vid kanalen. Försäljningspris 130 kr.

Kontrollerna sitter ute från 7 maj till 31 oktober.

Läs mer på www.naturpasset.se

Vid frågor eller rapport om saknad kontroll, kontakta Michaela Lundell lundellmichaela@gmail.com eller Nayara Gillsparr n.gillsparr@gmail.com